|

Νέα εργαλεία ασφαλείας και νέες υπηρεσίες στο Facebook


facebook-work

To Facebook αλλάζει συνεχώς με τα νέα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν να είναι καινούρια εργαλεία ασφαλείας, καθώς και νέες υπηρεσίες για τους επαγγελματίες χρήστες του. 
Αναλυτικότερα, το Facebook Security Checkup for Android είναι ένα νέο εργαλείο που προσφέρει στους κατόχους Android συσκευών τη δυνατότητα να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook για πιθανά κενά ασφαλείας. Αργότερα θα ακολουθήσει και μία έκδοση του εργαλείου αυτού και για τους iOS χρήστες, ενώ με τα Login Alerts, μπορεί το εργαλείο να σας ενημερώνει για τις προσπάθειες τρίτων να μπουν στο λογαριασμό σας στο Facebook.
H άλλη αλλαγή που φέρνει το Facebook είναι η υπηρεσία του που θα απευθύνεται στους εταιρικούς του χρήστες και αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της τους προσεχείς μήνες. Η υπηρεσία θα ονομάζεται Facebook at Work, θα έχει παρόμοια εικόνα με όσα έχουν συνηθίσει οι κανονικοί χρήστες, με τη διαφορά ότι θα μπορεί κανείς να δημιουργεί ένα νέο προφίλ, διαφορετικό από εκείνο που διατηρούν ήδη στο κοινωνικό δίκτυο.
Οι περισσότερες μορφές επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης του Facebook θα είναι διαθέσιμες και στο Facebook at Work, ενώ αρκετές εταιρείες έχουν μπει στο πρόγραμμα δοκιμής του πριν από το επίσημο λανσάρισμά του.
Τέλος, όλοι οι χρήστες του Facebook θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να σχολιάζουν κάτι χωρίς να είναι online. Μέσα από μία ανανέωση της εφαρμογής του Facebook για mobile συσκευές θα μπορεί κανείς να σχολιάζει ακόμα και όταν είναι offline, ενώ και οι αναρτήσεις στο News Feed θα μπορούν να περιμένουν το πότε θα επανέλθει η σύνδεση για να ενημερωθούν και να συνεχίζετε να διαβάζετε κάτι που σας ενδιαφέρει.

 [via]