|

Συγχρονισμός φωτογραφιών με το Facebook Moments

 
Facebook Moments

Το Facebook Moments app θα γίνει ένα εργαλείο συγχρονισμού εικόνων από τη mobile συσκευή, μέσα από την αλλαγή που προωθεί το κοινωνικό δίκτυο. 

Το Facebook θα παύσει την υπηρεσία συγχρονισμού των φωτογραφιών από τη mobile συσκευή και θα την αντικαταστήσει με ένα link μέσω του οποίου θα μπορεί κανείς να κατεβάσει το Facebook Moments app. Η λογική είναι ίδια με εκείνη που είχε ακολουθήσει το κοινωνικό δίκτυο και με τον Facebook Messenger και την παύση της υπηρεσίας ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Η αλλαγή αυτή θα αρχίσει να τίθεται σε ισχύ από τις 10 Ιανουαρίου και έπειτα, ενώ θα υπάρχει και η σχετική ενημέρωση του κάθε χρήστη μέσα από το News Feed. Όσοι δεν θέλουν να κατεβάσουν την ξεχωριστή εφαρμογή Moments, θα μπορούν να κατεβάσουν σε συμπιεσμένη μορφή zip τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο άλμπουμ φωτογραφιών από το κινητό στο προφίλ τους.

Το Facebook Moments app θα έχει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά διαθέσιμα στον χρήστη, όπως είναι η αναγνώριση προσώπων σε ένα κοινό event, ενώ θα μπορεί κανείς να κατεβάζει τοπικά την κάθε φωτογραφία, να την επεξεργάζεται ή να τη διαγράφει. 
Το Facebook Moments δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, επομένως, η μετάβαση σε αυτό θα γίνει σταδιακά, πρώτα στις χώρες στις οποίες διατίθεται ήδη.

[via]