|

Δωρεάν χώρος στο cloud από το Google Maps


 
google maps local guides

Στο πλαίσιο του προγράμματος Local Guides των Google Maps, προσφέρεται στους συμμετέχοντες σε αυτό δωρεάν χώρος 1 ΤΒ στο cloud. 
Όσοι λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα Local Guides των Google Maps, ανεβάζουν τακτικά φωτογραφίες, προσθέτουν ποικίλες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος, τουριστικά αξιοθέατα και άλλα στοιχεία ώστε οι χάρτες της Google να αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σημείο πληροφόρησης και καθοδήγησης, τότε η Google τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν έως και 1 ΤΒ δωρεάν χώρο στο Google Drive.
Όσοι δίνουν καλές και αξιόπιστες πληροφορίες θα αποκτούν ένα σήμα που θα τους δίνει κύρος, ώστε να τους εμπιστεύεται κανείς όταν συναντά μία ανάρτησή τους στο Google Maps. Όσοι έχουν τέτοιο σήμα βρίσκονται στο level three, αλλά τον δωρεάν χώρο του 1 ΤΒ μπορούν να τον αποκτήσουν μόνο όσοι ανήκουν στο level four. To 2016 θα λάβει χώρα το πρώτο Local Guides summit των Google Maps και όσοι έχουν συγκεντρώσει 500 πόντους στο πρόγραμμα θα κληθούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν.
Η Google επεκτείνει σταδιακά το σύστημα Local Guides, δίνοντας έμφαση στην συμμετοχή των χρηστών των Google Maps, ενώ έχει ήδη δοκιμάσει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως είναι το αυτόματο uploading πληροφοριών ενός εστιατορίου, όταν κάποιος ποστάρει μία φωτογραφία φαγητού που τρώει εκεί.

[via]