|

To Google Plus επιστρέφει ανανεωμένο


New-Google-plus

Η Google δεν εγκαταλείπει το κοινωνικό της δίκτυο, αλλά το επανασχεδιάζει τόσο στην web όσο και στην Android και iOS εκδοχή του. 
Το Google Plus δεν τα πήγε και τόσο καλά όσον αφορά στην αποδοχή που είχε από το κοινό, αλλά η Google συνεχίζει να επενδύει σε αυτό. Στη νέα του μορφή βλέπει να είναι ενισχυμένα τα στοιχεία των Collections και των Communities, καθώς αυτά είναι και τα βασικά στοιχεία που δείχνουν να χρησιμοποιούν συχνότερα οι χρήστες.
Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στη νέα του μορφή το Google Plus έχει γίνει σημαντικά απλούστερο και πιο γρήγορο στην καθημερινή χρήση.
Το νέο layout των σελίδων του Google Plus είναι προσανατολισμένο προς την κατεύθυνση της πλήρους πληροφόρησης του χρήστη για όλα όσα συμβαίνουν εκεί και τον ενδιαφέρουν. Η νέα έκδοση θα ξεκινήσει σύντομα να γίνεται διαθέσιμη σε κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, ενώ ήδη είναι διαθέσιμη στην web εκδοχή της.
Σταδιακά θα προστίθενται νέα στοιχεία στο design, ενώ οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει κανείς θα μπορεί να επιστρέφει στην Classic εκδοχή. Οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες και στον κόσμο του Internet καθώς ό,τι δεν αλλάζει, συνήθως εγκαταλείπεται και σταδιακά πεθαίνει.

[via]