|

H Microsoft κάνει πιο εύκολη την ενεργοποίηση των πειρατικών Windows 10


Η εταιρεία θα ξεκινήσει ένα πείραμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά τη δωρεάν προσφορά αναβάθμισης για τους χρήστες με αυθεντικά Windows 7 και Windows 8.1, στα Windows 10, η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ένα πειραματικό πρόγραμμα με στόχο τους χρήστες που χρησιμοποιούν πειρατικά Windows, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη κάνει την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Ο Terry Myerson της Microsoft επιβεβαίωσε ότι το πείραμα θα ξεκινήσει σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αν έχει επιτυχία, θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Αν είστε ένας κάτοχος με πειρατικά Windows 10 ή ένας χρήστης που χρησιμοποιεί πειρατική την προηγούμενη έκδοση των Windows που είναι επιλέξιμη για δωρεάν αναβάθμιση αν θα ήταν legit, τότε μην χαίρεστε επειδή δεν θα πάρετε μια δωρεάν άδεια χρήσης των Windows 10.

"Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που διδακτήκαμε από την αναβάθμιση είναι οι δημιουργικές προσπάθειες που κάνουν οι πελάτες μας με πειρατικά Windows να αναβαθμίσουν σε Windows 7 και Windows 8.1 και στη συνέχεια, πόσοι έχουν αγοράσει γνήσια τα Windows 10 μέσω των Windows 10 store, δήλωσε ο Terry Myerson."

"Με βάση αυτό ανέφερε ο Terry Myerson, η Microsoft θα ξεκινήσει αυτό το πείραμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η εταιρεία θα προσφέρει μια ευκαιρία του Get Genuine με ένα μόνο κλικ μέσω των Windows Store."

Αυτοί που αγόρασαν ήδη έναν κωδικό ενεργοποίησης από αλλού, θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τον κωδικό με ένα μόνο κλικ. Σύμφωνα με τη Microsoft, εάν το πρόγραμμα αποδειχθεί επιτυχές, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί πελάτες θα έχουν ένα γνήσιο κωδικό χρησιμοποιώντας τον κωδικό με "ένα μόνο κλικ", τότε το πείραμα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Εκείνοι που δεν έχουν ακόμα ενεργοποιήσει τα Windows 10  κατά πάσα πιθανότητα θα παρατηρήσετε ότι η Microsoft κυκλοφόρησε δύο αθροιστικές ενημερώσεις σήμερα, και μια από αυτές προσθέτει αυτόν τον ευκολότερο τρόπο για την ενεργοποιήση τους, στην κατηγορία Ενημέρωση & Ασφάλεια.

[via]