|

Apple: Αναγνωρίζει πρόβλημα στο iPad Pro

Apple-iPadPro

Η Apple αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα απόκρισης που παρουσιάζεται σε ορισμένα iPad Pro μετά από πολύωρη φόρτιση. Το πρόβλημα που αναφέρθηκε από αρκετούς χρήστες στα forum υποστήριξης της Apple είναι πως το iPad Pro δεν αποκρινόταν καθόλου (τόσο από εντολές στην οθόνη αφής όσο και από το Home button) και φαίνεται να παρουσιάζεται μετά από πολύωρη φόρτιση.

Σύμφωνα με την Apple, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με Force Restart (κράτημα του Sleep/Wake button μαζί με το Home button, μέχρι να σβήσει η οθόνη και να επανεκκινήσει η συσκευή):
To get back to using your iPad Pro, force restart it by pressing and holding both the Sleep/Wake and Home buttons for at least ten seconds, until you see the Apple logo.
Apple is aware of this issue and is investigating.
Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί την βέλτιστη λύση για έναν χρήστη που μόλις έχει αποκτήσει το iPad Pro δίνοντας ένα σεβαστό ποσό και δεν μπορούμε παρά να ευελπιστούμε πως το πρόβλημα δεν αφορά το hardware και πως θα λυθεί δια παντός με το επόμενο software update (ήδη οι πρώτες αναφορές από χρήστες αναφέρουν πως το θέμα δεν υφίσταται στις beta του iOS 9.2)

[via]