|

Τον Φεβρουάριο του 2016 έρχεται το Samsung Galaxy S7


Samsung-Galaxy-S7-concept-renders-by-Hasan-Kaymak-4
To Samsung Galaxy S7 εκτιμάται ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον Φεβρουάριο 2016, πιθανότατα σε δύο εκδόσεις. 
Οι πληροφορίες θέλουν το Samsung Galaxy S7 να είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με ελαφρώς διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά αμφότερες εκτιμάται ότι θα προσφέρουν υποστήριξη για LTE Cat.12, επομένως θα προσφέρουν υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο mobile Internet.
Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Samsung στις αρχές του ερχόμενου έτους, αλλά τώρα τονίζεται ότι αυτό θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2016.

Το LTE Cat.12 modem με το οποίο θα είναι εξοπλισμένο το Samsung Galaxy S7 θα προσφέρει ταχύτητα downloading 600 MB/s, με την ταχύτητα uploading να εκτιμάται ότι θα είναι 100 MB/s. Άλλες φήμες για το Samsung Galaxy S7 μιλούν για τοποθέτηση του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 σε μία έκδοση και του Samsung Exynos 8890 στην άλλη.
Ένα στοιχείο που σημειώνει το Phone Arena είναι ότι η Samsung δεν ακολουθεί πλέον τις ημερομηνίες που συνήθιζε στην παρουσίαση των νέων συσκευών της, επομένως ο Φεβρουάριος δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί για το Samsung Galaxy A7.
Μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Galaxy αναμένεται να δούμε πολλές φήμες να κυκλοφορούν, ενώ η Samsung επενδύει αρκετά στην παρουσίαση της νέας της Android ναυαρχίδας.

[via]