|

To Vertu smartphone των 9 χιλιάδων δολαρίων


vertu-signature-touch
Η Vertu εκφράζει την κραυγαλέα πολυτέλεια των εχόντων αυτού του πλανήτη και παρουσιάζει ακόμα ένα υπερβολικά ακριβό smartphone, αυτή τη φορά με αξιόλογα specs. 
To Vertu Signature Touch διαφοροποιείται από εκείνα στα οποία μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, καθώς πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο με αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, στοιχείο που δικαιολογεί λίγο περισσότερο την ούτως ή άλλως εξωφρενική τιμή των 9000 δολαρίων στις ΗΠΑ. Έτσι, έχουμε ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 και μνήμη RAM 4 GB.
vertu-signature-touch_01
O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του νέου Vertu είναι 64 GB, μπορεί να επεκταθεί με κάρτες micro SDXC μέχρι και τα 2 ΤΒ, ενώ στη συσκευασία μπορεί να βρει κανείς μία κάρτα 64 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3160 mAh. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 22 Megapixel, η οποία να υποστηρίζει κινηματογράφηση ποιότητας 4Κ, ενώ στο εμπρός μέρος η κάμερα είναι στα 2 Megapixel.
To δέρμα και τα πολυτελή υλικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλαίσιο του Vertu Signature Touch, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android. Τα βλέμματα κεντρίζει ο τρόπος με τον οποίο ανοίγει το πίσω πλαίσιο του για την υποδοχή των καρτών, ενώ η εταιρεία προσφέρει στους μεγιστάνες που θα το αποκτήσουν μία live υπηρεσία ενημέρωσης και πληροφόρησης για 18 μήνες, με πραγματικούς ανθρώπους που απαντούν στα αιτήματα των κατόχων ενός Vertu.

[via]