|

Twitter: Άρση του περιορισμού των 140 χαρακτήρων

twitter-dm-character-count

To Twitter ανακοίνωσε ότι θα άρει τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων στα άμεσα μηνύματα που στέλνουν μεταξύ τους οι χρήστες του.



Η άρση του περιορισμού αυτού θα γίνει από τον Ιούλιο και μετά, ενώ οι 140 χαρακτήρες στα tweets θα παραμείνουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter. Για την ακρίβεια, οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να στέλνουν μεταξύ τους μηνύματα που θα φτάνουν μέχρι και τους 10.000 χαρακτήρες, στοιχείο που θα εκτιμήσουν δεόντως οι… πολυλογάδες.

Ήδη το Twitter ασχολείται με την διαδικασία ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του, με σκοπό να ενισχύσει την εν λόγω λειτουργία, εμπλουτίζοντάς την όσο είναι αυτό εφικτό.

Αλλαγές, όμως, δεν είχαμε μόνο στην λειτουργία των μηνυμάτων στο Twitter, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Dick Costolo, ο οποίος ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter μέχρι σήμερα, θα αποχωρήσει από την εταιρεία. Ο Jack Dorsey, o συνιδρυτής του Twitter, θα αναλάβει χρέη διευθύνοντα συμβούλου από την 1η Ιουλίου και έπειτα, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Costolo.

Όλα δείχνουν ότι οι μέτοχοι δεν ήταν ευχαριστημένοι από την πορεία της εταιρείας και πίεζαν για μια αλλαγή στην κορυφή του διοικητικού συμβουλίου. Ενδεικτικό είναι ότι μετά την ανακοίνωση για την παραίτηση Costolo, οι μετοχές του Twitter ανέβηκαν κατά 7%.

[via]