|

Νέο smartwatch από την Tag Heuer

tag heuer carrera 01 smart

Το smartwatch που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Tag Heuer, το οποίο και σηματοδοτεί την συνεργασία της εταιρείας με την Google και την Intel θα ονομάζεται Carrera Wearable 01.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines, το Tag Heuer Carrera Wearable 01, θα έχει το ίδιο DNA με το Tag Heuer Carrera 01, με τη διαφορά ότι θα συνδέεται με το κατάλληλο smartphone, για την προβολή ειδοποιήσεων και τον απομακρυσμένο χειρισμό της συσκευής από το smartwatch. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartwatch που ετοιμάζει η Tag Heuer πέρα από το γεγονός ότι θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Google και την Intel.

Τα στοιχεία αυτά μας δείχνουν ότι το Tag Heuer Carrera Wearable 01 θα φέρει επεξεργαστή της Intel, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android Wear. To Android Headlines αναφέρει ότι το επερχόμενο smartwatch θα κοστολογείται περίπου 1400 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ η πιο πιθανή ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του στην αγορά εκτιμάται ότι είναι ο Νοέμβριος του 2015.

Μέχρι τότε, θα βασιζόμαστε στην σχετική φημολογία για όσα ετοιμάζει η Tag Heuer, που δείχνει να ενδιαφέρεται έντονα για τα τεκταινόμενα στην κατηγορία του smartwatch. Μένει να δούμε ποιες από τις σχετικές φήμες θα επιβεβαιωθούν τελικά.

[via]