|

Ανακοινώνεται η από 22 Ιουνίου εμπορική διάθεση της υπηρεσίας COSMOTE CLOUD


Το COSMOTE CLOUD προσφέρει Storage (Αποθηκευτικό χώρο) και Email σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες που αποκτούν χώρο Cloud έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν, να μοιραστούν, και να διαχειριστούν τα αρχεία τους μέσα από τις συνδεδεμένες* συσκευές τους. Επίσης, ο COSMOTE CLOUD χρήστης μπορεί να πάρει παράλληλα και email, που
σημαίνει ότι θα έχει στη διάθεση του λογαριασμό email ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει.


Για τους εταιρικούς πελάτες διατίθεται επιπλέον, ένα διαχειριστικό εργαλείο για να μπορεί ο κάτοχος του λογαριασμού να ορίζει τους χρήστες, τον αποθηκευτικό χώρο κ.α.

Για την έναρξη της υπηρεσίας ο χρήστης θα πρέπει να κάνει Εγγραφή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία του έτσι ώστε να αποκτήσει λογαριασμό Cloud. Με την εγγραφή του αυτόματα δικαιούται το Δωρεάν πακέτο που του παρέχει 2GB Storage και 500MB Email.

Στη περίπτωση που ο χρήστης είναι συνδρομητής COSMOTE ή ΟΤΕ ή και τα δύο, προτείνουμε να περάσει τη διαδικασία Ταυτοποίησης για να δηλώσει τα στοιχεία του. Στη συνέχει και εφόσον ταυτοποιηθεί, δηλ. ολοκληρωθεί με επιτυχία η ταυτοποίηση, έχει μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα προνομιακά πακέτα COSMOTE CLOUD και EMAIL.

Προνομιακά πακέτα COSMOTE CLOUD προσφέρονται σε όσους έχουν κάνει ταυτοποίηση και το προφίλ τους εμφανίζει ότι είναι συνδρομητές στο δίκτυο ΟΤΕ/COSMOTE.

Στην ενότητα «ΓΙΑ ΣΕΝΑ» μπορεί να δει τα προνομιακά πακέτα που δικαιούται σύμφωνα με τη ταυτοποίηση που έχει κάνει. Στο κομμάτι της ταυτοποίησης υπάρχουν 2 επιλογές, ταυτοποίηση ως COSMOTE πελάτης ή/και ταυτοποίηση ως ΟΤΕ πελάτης.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει να κάνει ταυτοποίηση σε ένα από τα δυο δίκτυα, και στη συνέχεια εφόσον ανήκει και στα δυο να προχωρήσει και σε δεύτερη ταυτοποίηση. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης, μπορεί να επιλέξει σε ποιο λογαριασμό θα λαμβάνει ενημέρωση – χρέωση του COSMOTE CLOUD.

* Για να εκμεταλλευτεί ο χρήστης όλες τις λειτουργίες του COSMOTE CLOUD, θα χρειαστεί να κατεβάσει στο smartphone, στο tablet ή στον υπολογιστή του τις αντίστοιχες εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται τα λειτουργικά Android, iOs, Windows και Mac.

Εφόσον ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των εφαρμογών μέσα από τα Markets με την επίσημη διαδικασία των Markets (Google Play, Apple Store), θα πρέπει ο χρήστης να συνδεθεί με τον cloud λογαριασμό του στις εφαρμογές COSMOTE CLOUD που έχει κατεβάσει. Θα πρέπει να κάνει log in (σύνδεση) με τα στοιχεία που έχει δηλώσει Όνομα χρήστη & κωδικό και στη συνέχεια να προχωρήσει στην επιλογή των ρυθμίσεων της εφαρμογής για να ξεκινήσει τη χρήση της υπηρεσίας.

Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της εγκατάστασης και των βασικών ρυθμίσεων, η υπηρεσία είναι έτοιμη προς χρήση.

Ο χρήστης πλέον μπορεί να ανεβάσει στο λογαριασμό του αρχεία, να μοιραστεί αρχεία σε συσκευές που έχει συνδέσει ή με άλλους χρήστες, να αναπαράγει αρχεία (μουσική, βίντεο), να δημοσιεύσει αρχεία σε άλλους χρήστες με τη επιλογή των κοινωνικών δικτύων πχ.
facebook, μέσα από το Cloud.

Μέσα από την Cloud εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το status του, να δει το πακέτο που έχει επιλέξει, να αλλάξει πακέτο ή και κάποια από τα στοιχεία που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του.

Παράλληλα, έχει στη διάθεση του νέο email που μπορεί να χρησιμοποιήσει εφόσον συνδεθεί σε αυτό μέσα από το επίσημο Cloud portal ή από τον email client του κινητού ορίζοντας το μέσα από τις ρυθμίσεις.
Επιπλέον, μέσα από το COSMOTE CLOUD προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής του μοναδικού κωδικού που μπορεί να επιλέξει ένας εγγεγραμμένος πελάτης COSMOTE/ΟΤΕ για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα CLOUD: https://cloud.cosmote.gr


Πηγή : Cosmote

Επιπλέον στοιχεία από το adslgr

* Οι μηνιαίες χρεώσεις απευθύνονται μόνο σε συνδρομητές COSMOTE/OTE και δεν παρέχονται προς το παρόν χρεώσιμα πακέτα σε μη ταυτοποιημένους συνδρομητές. Για την χρήση της υπηρεσίας, εφόσον δεν έχει προηγηθεί ταυτοποίηση, διατίθεται ΜΟΝΟ το Δωρεάν πακέτο 2GB αποθηκευτικού χώρου και 500MB Email.


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  c1.PNG 
Εμφανίσεις:  477 
Μέγεθος:  37,4 KB 
ID: 157220


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  c2.PNG 
Εμφανίσεις:  442 
Μέγεθος:  39,9 KB 
ID: 157221


Οι συνδρομητές ΟΤΕ ή Cosmote δικαιούνται 5GB cloud storage και 2GB Email δωρεάν, μαζί με 100 Web2SMS, οι συνδρομητές και στα δύο δίκτυα ΟΤΕ και Cosmote δικαιούνται 15GB cloud storage και 4GB Email δωρεάν, μαζί με 100 Web2SMS, ενώ για όσους κάνουν κάνουν εγγραφή ανεξαρτήτως δικτύου προσφέρεται το δωρεάν πακέτο 2GB αποθηκευτικού χώρου και 500MB Email.


Τα δωρεάν πακέτα cloud storage μπορούν να χρησιμοποιιθούν σε έως 5 συσκευές και επιπλέον δίνεται δυνατότητα άμεσων μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών.

Περισσότερα : Cosmote cloud features