Δελτίο Τύπου:
Ανακοινώνεται ότι από 16/02/15 η υπηρεσία «COSMOTE Easy Transfer» μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συνδρομητές Καρτοκινητής (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG), COSMOTE ΚαρτοΣυμβολαίου και COSMOTE BUSINESS COST CONTROL για να μεταφέρουν χρηματικό υπόλοιπο από το υπόλοιπο του λογαριασμού τους σε συνδρομητές Καρτοκινητής COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG).

Τα χρηματικά ποσά που είναι διαθέσιμα για μεταφορά από συνδρομητές Καρτοκινητής (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG) είναι 2€, 5€ και 10€ ενώ από συνδρομητές COSMOTE ΚαρτοΣυμβολαίου και COSMOTE BUSINESS COST CONTROL είναι 5€, 10€, 15€, 20€ & 30€.


Η χρέωση χρήσης της υπηρεσίας για τους παραπάνω συνδρομητές είναι 0,20€/μεταφορά και το ποσό αυτό αφαιρείται, μαζί με το μεταφερόμενο ποσό, από το υπόλοιπο του λογαριασμού του συνδρομητή που επιθυμεί να μεταφέρει ποσό από το υπόλοιπο του λογαριασμού του.

Με μεταφορά ποσού από 5€ και πάνω από τους ανωτέρω συνδρομητές, ανανεώνεται ο χρόνος χρήσης της σύνδεσης και η διάρκεια κατανάλωσης του χρηματικού υπολοίπου του συνδρομητή Καρτοκινητής που δέχεται το χρηματικό υπόλοιπο σύμφωνα με την εκάστοτε εμπορική πολιτική της COSMOTE για τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, αλλά δεν αποδίδεται τυχόν επιπλέον προσφορά που παρέχεται όταν γίνεται ανανέωση χρόνου
ομιλίας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

  • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές Καρτοκινητής, COSMOTE ΚαρτοΣυμβολαίου και COSMOTE BUSINESS COST CONTROL χωρίς να χρειάζεται ενεργοποίηση ούτε κωδικός επιβεβαίωσης μεταφοράς ποσού.
  • Η απενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται με αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) στο αριθμό 1219 με λεκτικό OFF ET.
  • Οι συνδρομητές καρτοκινητής FROG που έχουν ενεργοποιημένη τη προσφορά «διπλάσιου χρόνου ομιλίας στις 2 πρώτες ανανεώσεις του μήνα» ή τη προσφορά «300’ δώρο με ανανέωση 10€» δεν μπορούν να μεταφέρουν χρόνο ομιλίας.
  • Οι Συνδρομητές Καρτοκινητής, COSMOTE ΚαρτοΣυμβολαίου και COSMOTE BUSINESS COST CONTROL μπορούν να μεταφέρουν χρηματικό ποσό μέχρι 4 φορές/ημερολογιακό μήνα και αντίστοιχα οι συνδρομητές Καρτοκινητής μπορούν να λάβουν χρηματικό ποσό μέχρι 4 φορές/ημερολογιακό μήνα.
  • Το υφιστάμενο μέγιστο όριο των 40€/ημέρα ή 90€/μήνα για λήψη χρηματικού ποσού για τους Συνδρομητές Καρτοκινητής από συνδρομητές Συμβολαίου καταργείται.
Η υπηρεσία «COSMOTE Easy Transfer» παρέχεται για τους παραπάνω συνδρομητές και με δωρεάν κλήση στο 1350.

Οι όροι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας παραμένουν ίδια με τους όρους παροχής της υπηρεσίας για τους συνδρομητές συμβολαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τους Όρους χρήσης της υπηρεσίας «COSMOTE Easy Transfer» ενημερωθείτε αναλυτικά από το www.cosmote.gr και την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE καλώντας στο 13838 για ιδιώτες (χρέωση 0,19/κλήση από κινητό COSMOTE) ή στο 13839 για επαγγελματίες (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE).Για την καρτοκινητή FROG επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.frogmobile.gr ή
επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών FROG στο 1299 (χρέωση 0,19€/κλήση) από κινητό FROG.

Σε όλα τα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.