|

Νέος δικτυακός τόπος για τη Φορητότητα Αριθμών

 
Δελτίο Τύπου:
Από 27/9/2014 είναι διαθέσιμος στο κοινό ο νέος δικτυακός τόπος σχετικά με τη Φορητότητα Αριθμών, μέσω των συνδέσμων www.foritotita.gr ή www.numberportability.gr

Ο νέος δικτυακός τόπος παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, αναφορικά με τη φορητότητα αριθμών και τις λειτουργίες της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Αναφοράς για τη Φορητότητα (ΕΒΔΑΦ), η οποία αποτελεί το κεντρικό σημείο σύνδεσης των παρόχων για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τη Φορητότητα.

Για την ενημέρωση του κοινού για τους μεταφερθέντες, από πάροχο σε πάροχο, αριθμούς, ο δικτυακός τόπος παρέχει μια νέα δωρεάν υπηρεσία « Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού», μέσω της οποίας γίνεται αναζήτηση του παρόχου ηλεκτρονικών επικοινωνιών που εξυπηρετεί τη σύνδεση ενός τηλεφωνικού αριθμού.

Επίσης παρουσιάζει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις των καταναλωτών για τη μεταφορά ενός αριθμού σε άλλο δίκτυο, και παραθέτει οδηγίες και online φόρμα υποβολής αιτήσεων για τους παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών που επιθυμούν να συνδεθούν με την ΕΒΔΑΦ. Παρουσιάζει ακόμα τα σχετικά νέα της αγοράς, καθώς και ανακοινώσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες της ΕΒΔΑΦ.
 
[via]