Δελτίο Τύπου:
Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2014. Τη δυνατότητα να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές προσφέρει από σήμερα η WIND στους συνδρομητές της με τη νέα υπηρεσία iLoveTV. Πρόκειται για την πρώτη συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών μέσω του διαδικτύου στην Ελλάδα, που παρέχεται με τη συνεργασία του ομίλου Αττικών Εκδόσεων.

  υπηρεσία iLoveTV περιλαμβάνει 42 ολοκληρωμένες δημοφιλείς αμερικάνικες, τούρκικες, λατινοαμερικάνικες και ευρωπαϊκές σειρές όπως Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, , Borgias, Spartacus, Magic City, Hemlock Grove, Gomorrah καθώς και ελληνικές όπως ο Όρκος Σιωπής με χιλιάδες επεισόδια, μεγάλες αποκλειστικότητες και πρεμιέρες, τα οποία οι συνδρομητές WIND μπορούν να παρακολουθήσουν στον υπολογιστή, την τηλεόραση ή την ταμπλέτα τους χωρίς διαφημίσεις, όποια ώρα θέλουν, όπου και αν βρίσκονται, αρκεί να διαθέτουν σύνδεση στο Internet.

Η WIND προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία για ένα μήνα σε όσους συνδρομητές της την ενεργοποιήσουν από σήμερα και μέχρι τις 7/10, ενώ στη συνέχεια το κόστος διαμορφώνεται με 50% έκπτωση, στην προνομιακή τιμή των 4,99€/μήνα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι απαραίτητο το αίτημα ενεργοποίησης στη WIND* και στη συνέχεια εγγραφή μέσω της σελίδας www.ilovetv.gr.
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr/ilovetv ή το www.ilovetv.gr.

* Με δωρεάν SMS στο 19499
Σε κατάστημα WIND & Public/Στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 1260 από κινητό, 13800 από σταθερό/Online: MyWIND για συνδρομητές συμβολαίου


Πηγή : Wind