Δελτίο Τύπου:
Τα κανάλια Novasports γιορτάζουν την πολυαναμενόμενη έναρξη της Super League και προσφέρουν σε όλους τους συνδρομητές Nova 3Play την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από το Σάββατο 23 Αυγούστου μέχρι και την Δευτέρα 25 Αυγούστου, όλα τα κανάλια Novasports θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, ανεξαρτήτως πακέτου που έχουν επιλέξει.

Το δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός της χώρας ξεκινάει και όλοι οι συνδρομητές Nova 3Play θα μπορέσουν να απολαύσουν όλη την δράση και από τους 9 αγώνες της πρώτης αγωνιστικής, τις νέες και ανανεωμένες εκπομπές των καναλιών Novasports από την πιο πλήρη δημοσιογραφική ομάδα και να ζήσουν μία «όμορφη μέρα» παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα. Ανάμεσα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, τα οποία θα απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές Nova 3Play, είναι τα Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου το Σάββατο, ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής και Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή καθώς και το Πανιώνιος-Εργοτέλης που κλείνει την αυλαία τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.

Τα κανάλια Novasports κάνουν πράξη και αυτή τη χρονιά το σλόγκαν «όλα για την ομάδα σου», καθώς προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο όλες τις μεγάλες διοργανώσεις όπου συμμετέχει η αγαπημένη του ομάδα, με 7 κανάλια αποκλειστικής αθλητικής δράσης, με το πληρέστερο και εγκυρότερο δημοσιογραφικό επιτελείο. Φυσικά, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανό αθλητικό θέαμα όπου και αν βρίσκονται, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου δήλωσε σχετικά: «Φέτος γιορτάζουμε 20 χρόνια συνδρομητικής τηλεόρασης και υψηλού θεάματος. 20 χρόνια προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, το καλύτερο αθλητικό προϊόν, με άρτια από όλες τις απόψεις κάλυψη. Μέσα από μία διαδρομή που χαρακτηρίζεται από καινοτομίες και πρωτοπορίες, αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν πλέον την τηλεόραση. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία, σε όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, να ζήσουν την εμπειρία του τι σημαίνει να είσαι συνδρομητής των αθλητικών καναλιών Novasports, τι σημαίνει να απολαμβάνεις ζωντανά και αποκλειστικά και τους 306 αγώνες της Super League και φυσικά να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού μόνο στα κανάλια Novasports προβάλλονται αποκλειστικά οι αγώνες της Basket League, της Volleyleague, του UEFA Champions League, του UEFA Europa League και φυσικά της Euroleague».

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!