|

[Nova]: Νέα υπηρεσία Nova εξοχικό



Δελτίο τύπου:
Η Forthnet συνεχίζει να πρωτοπορεί και εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία, “ Nova εξοχικό”!

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play, έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα και την περίοδο των διακοπών τους στην εξοχική τους κατοικία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στη μηνιαία συνδρομή τους!

Με τη νέα υπηρεσία “Nova Εξοχικό”, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές Nova 3Play, με μία συνδρομή να παρακολουθούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας τους, στην κύρια κατοικία τους ή στην εξοχική, ανάλογα με το ποιον χώρο θα επιλέξουν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν εξοπλισμό. Η υπηρεσία δίνεται μέσω εγκατάστασης νέου εξοπλισμού στην εξοχική κατοικία, με δυνατότητα θέασης στη μία από τις δύο κάθε φορά. Επίσης, οι συνδρομητές που έχουν την υπηρεσία Multiview στην κύρια κατοικία τους, έχουν την δυνατότητα να την απολαμβάνουν και στο εξοχικό τους, δωρεάν.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, απαιτείται μία ενεργή συνδρομή Nova 3Play, καινούριος δέκτης με κάρτα, δορυφορικό πιάτο και εγκατάσταση. Το δορυφορικό πιάτο δίνεται δωρεάν, ενώ μέχρι τις 30 Ιουνίου προσφέρεται δωρεάν και η εγκατάσταση!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα Κατάστημα Forthnet ή να καλέσουν στο 18345.