|

Το Vine αποκτά προσωπικά μηνύματα όπως το Instagram


Μετά από 4 περίπου μήνες και την προσθήκη των προσωπικών μηνυμάτων μέσω της λειτουργίας Direct από το Instagram, ο κύριος ανταγωνιστής του, το Vine, υιοθετεί την ίδια λειτουργία.

Μέσω των Vine Messages, ο χρήστης μπορεί να στέλνει μηνύματα κειμένου, βίντεο διάρκειας μέχρι 6 δευτερολέπτων, αλλά και βίντεο άλλων χρηστών.

Τα μηνύματα είναι προσωπικά και οι συζητήσεις γίνονται μόνο μεταξύ δύο χρηστών. Ωστόσο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να στείλει ένα μήνυμα σε περισσότερους παραλήπτες, αλλά θα δημιουργήσει ξεχωριστή συνομιλία με κάθε έναν από αυτούς.

Επίσης ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αποστολής βίντεο και μέσω email και SMS, σε όσους δεν χρησιμοποιούν το Vine και δε βρίσκονται σε αυτό.

Τέλος, το inbox του Vine χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, στις Friends και Other (με δυνατότητα απενεργοποίησης), με την πρώτη κατηγορία να δέχεται μηνύματα από χρήστες τους οποίους ακολουθεί ο χρήστης στο Vine ή στο Twitter, καθώς επίσης και από χρήστες των οποίων τον τηλεφωνικό αριθμό έχει ο χρήστης αποθηκευμένο στις επαφές του τηλεφώνου του και έχει επιλέξει το διαμοιρασμό των επαφών με το Vine.

Στη δεύτερη κατηγορία πηγαίνουν τα μηνύματα από τους άγνωστους χρήστες.

Η νέα δυνατότητα του Vine είναι διαθέσιμη για τις εφαρμογές Android και iOS.

[via]