|

OTE TV: Ερχεται το National Geographic


Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι το πολύ αξιόλογο κανάλι ντοκιμαντέρ, National Geographic, ήταν «κλειδωμένο» αποκλειστικά στη Nova και πραγματικά μας παραξένεψε η πρόσφατη ανακοίνωση ένταξής του στην πλατφόρμα της HOL. Για αυτό ψάξαμε το θέμα λίγο παραπάνω …

Έτσι, μάθαμε ότι η αποκλειστικότητα που υπήρχε, δεν υφίσταται πλέον και οι υπεύθυνοι του καναλιού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με διάφορους ενδιαφερόμενους.

Με τον ένα από αυτούς, που είναι η HOL, κατέληξαν σε συμφωνία, ενώ σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις και με τον OTE TV. Έτσι, το πιο πιθανό είναι ότι από την καινούρια χρονιά το National Geographic θα πλαισιώσει τα υπόλοιπα κανάλια ντοκιμαντέρ της συνδρομητικής πλατφόρμας του OTE TV.

Να ενημερώσουμε επίσης πως ο OTE TV βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με το lifestyle κανάλι  E! Entertainment HD, ενώ στις προθέσεις του για τη νέα χρονιά είναι και η κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε από την κατάργηση του ESPN HD αλλά και η δημιουργία ενός καναλιού που θα μεταδίδει αθλητικά highlights.

Οι συνδρομητές του OTE TV έχουν ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τους 245.000 και υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν ξεπεράσει τους 250.000.

[via]