|

Ote Tv: Έρχεται το E! HD


Επιτυχημένα ολοκλήρωσε το 2013 ο OTE TV, με τη συνδρομητική πλατφόρμα να φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη του έτους τους 255.000 συνδρομητές συνολικά σε SAT και IPTV πλατφόρμες. Όσον αφορά σε νέα κανάλια, έχει προαναγγελθεί ήδη και περιμένουμε αυτή την  εβδομάδα (από 15/1 και μετά) να ενταχθεί στις υπηρεσίες του OTE TV το γνωστό κανάλι lifestyle «E ! HD».

Δεν υπάρχουν ακόμη νεώτερα για το National Geographic (είτε SD είτε HD) αφού πολύ απλά δεν έχει υπογραφεί ακόμη συμφωνία. Αν ξεπεραστούν κάποια “θέματα” και πέσουν οι υπογραφές, τότε τίποτα δεν εμποδίζει τον OTE TV να ανεβάσει άμεσα το νέο κανάλι στην πλατφόρμα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το Fox Sports. Προχωράει επίσης και το θέμα με την παροχή των HD υπηρεσιών στην IPTV πλατφόρμα και είναι πολύ πιθανό τον Φλεβάρη να δοθούν στους συνδρομητές.

Στο αθλητικό περιεχόμενο και ειδικότερα στο κομμάτι του τένις ο OTE TV έκανε μια δυνατή κίνηση αφού εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000 (και το Finals) που μέχρι πέρυσι διέθετε η Nova. Έτσι πλέον διαθέτει τα τουρνουά ATP 250, ATP 500 και ATP 1000.

[via]