|

Download: Linux θέματα εικονίδια & wallpapers


To eye-candy, πολλοί εμίσησαν, ουδείς αδιαφόρησε, ενώ από την άλλη, το  eye-candy και η εμφάνιση έχει ένα σημαντικό ποσοστό δημιουργίας και λογισμικού και ενδιαφέρει αρκετούς.
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, θα παρουσιάσουμε τρία νέα GTK θέματα εμφάνισης και δυο σετ εικονιδίων, προκειμένου να ανανεώσετε το desktop σας.
Για να εγκαταστήσετε και επιλέξετε κάποιο θέμα, εικονίδια, κέρσορα, κλπ, δείτε τις σχετικές οδηγίες, αν δεν ξέρετε. Και μη ξεχνάτε πως για την επιλογή τους, χρειαζόσαστε κάποιο Tweak (ή το Unity Tweak ή ακόμα καλύτερα το Ubuntu Tweak).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχουν 1-2 τύποι που δημιουργούν αποθετήρια (ppa) για τα θέματα εμφάνισης και εικονίδια. Έχουμε επαναλάβει και άλλες φορές πως όσα περισσότερα τρίτα αποθετήρια φορτώνετε στο σύστημά σας, με μαθηματική ακρίβεια οδηγήστε σε άμεσο-μελλοντικά προβλήματα που θα τα συναντήσετε πρώτα απ’ όλα στα upadates του συστήματός σας. Κατά κανόνα αυτά τα αποθετήρια δημιουργούνται από fan-boys, ώστε να έχουν και καποια hits/credits και στη συνέχεια δε συντηρούνται καθόλου καλά.
Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις (και στις πιο πάνω που αναφέραμε), όπου αποθετήρια δίνουν και οι δημιουργοί. Αυτό επειδή έχουν μια συνεχη ανάπτυξη στις δημιουργίες τους και για όσους έχουν “κολλήσει” με συγκεκριμένο θέμα/σετ εικονιδίων, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το ppa του δημιουργού, ώστε να τα ενημερώνουν. ΜΟΝΟ όμως του δημιουργού και όχι τα μαϊμού αποθετήρια του οποιουδήποτε.
Ορισμένα νέα θέματα εμφάνισης και εικονίδια λοιπόν, ώστε να φρεσκάρετε το dekstop σας και στο τέλος και μια σειρά με 7 wallpapers:

CobiBird:

Screenshot
Απαλές γκρι αποχρώσεις, συμβατό με τα GTK και retouch menubar, με μια καλή αισθητική επέμβαση στα menu separators, ενώ είναι επίσης συμβατό με όλους τους διαχειριστές αρχείων.
DOWNLOAD

Produkt-Gtk:

2
Είναι αντίστοιχο με το θέμα produkt-KDE και πρόκειται για μια σκούρα εκδοχή με πορτοκαλί αποχρώσεις, ενώ είναι διαθέσιμο τόσο για GTK , όσο και για Xfce desktops. Δεν έχει δικό του metacity, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο θέλετε.
DOWNLOAD

iLinux icons:

ilinux_icons_v_0_8_7_5_by_haniahmed-d5v1ixd
Ένα σετ εικονιδίων καλοσχεδιασμένο και κομψό, όπου περιέχει εικόνες από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα (Ubuntu, Windows και PSX), δίνοντας ένα διαφορετικό στυλ στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό το σετ, περιλαμβάνει πάνω από 18.000 διαφορετικά εικονίδια.
DOWNLOAD

iLinux-theme:

ilinux_theme_by_haniahmed-d5wu34r.png
Το θέμα εμφάνισης του ίδιου δημιουργού, με το αμέσως πιο πάνω σετ εικονιδίων, τ' οποίο είναι μια ελαφριά παραλλαγή του θέματος εμφάνισης του OSX.
DOWNLOAD

Μountain Lion:

mountain lion
To ανοιχτό θέμα εμφάνισης του ΟSX-mountain lion, ηια Cinnamon,Unity, Gnome-Shell και κάθε Gnome-based desktop.
DOWNLOAD

WALLPAPERS:

Dawn of a New World [DOWNLOAD]
Dawn of a New World
[DOWNLOAD]

First Snowfall [DOWNLOAD]
First Snowfall
[DOWNLOAD]

Urban Fall [DPWNLOAD]
Urban Fall
[DOWNLOAD]


verdura_by_therealpadster-d5dso30


Verdura                                                                                              
Caelifera Dark [DOWNLOAD]
Caelifera Dark
[DOWNLOAD]

Violet Tranquility [DOWNLOAD]
Violet Tranquility
[DOWNLOAD]

Αυτά ήταν, μια χαρά για μια καλή ανανέωση του desktop σας.

[via]