|

Συνεργασία adslgr.com και Forthnet


Η Forthnet ανταποκρινόμενη στην ανοικτή πρόσκληση του adslgr.com προς όλους τους πάροχους να προσφέρουν Τεχνική υποστήριξη στους συνδρομητές τους μέσα από το forum του, αποφάσισε να συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια θέτοντας στην διάθεση των μελών μας επίσημη υποστήριξη από εξειδικευμένους εκπροσώπους της.

Τα σχετικά support forums έχουν ανοιχτεί στο Forthnet Adsl section και Forthnet VDSL section και είναι στην διάθεση σας για θέματα υποστήριξης των υπηρεσιών της Forthnet.

η ομάδα του adslgr.com


Δελτίο Τύπου:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο section της Forthnet στο ADSLgr, το “Forthnet Support”!

Διαπιστώνοντας ότι στο ADSLgr υποβάλλονται συχνά ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε επίσημη υποστήριξη στα μέλη του forum.

Η επικοινωνία με τα μέλη του ADSLgr θα πραγματοποιείται από εξειδικευμένους εκπροσώπους και τεχνικούς της εταιρείας μας που θα ανταποκρίνονται επίσημα και λεπτομερώς σε οποιοδήποτε θέμα, ερώτηση ή απορία τίθεται σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Σεβόμενοι πλήρως τους κανόνες του forum δεν είμαστε εδώ για να διαφημίσουμε τα προϊόντα μας, αλλά για να επιλύσουμε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα μέλη του ADSLgr που είναι συνδρομητές μας.

Θεωρούμε ότι η επίσημη παρουσία της Forthnet στο δημοφιλές forum θα αποτελέσει έναν ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα αντικαταστήσει την επικοινωνία με την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της Forthnet στο τηλέφωνο 13831 ή το e-mail info@forthnet.gr.

Με Εκτίμηση,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Forthnet

[via]