|

Microsoft: Έρχονται σημαντικές ενημερώσεις


Την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν να διανέμονται 14 ενημερώσεις ασφαλείας από τη Microsoft στα πλαίσια της "Ρatch Tuesday" του Σεπτεμβρίου, που αφορούν στα Windows, το Office και τον Internet Explorer.

Tέσσερις από τις ενημερώσεις έχουν χαρακτηριστεί ως κρίσιμες από την εταιρεία, και οι υπόλοιπες δέκα ως σημαντικές. Μία από αυτές προορίζεται για τη μηνιαία ενημέρωση του Internet Explorer, για την θωράκισή του από τις νέες απειλές, και αφορά σε όλες τις εκδόσεις του.

Οι υπόλοιπες κρίσιμες ενημερώσεις αφορούν σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, και πιο συγκεκριμένα στα XP τα Vista, τα Server 2003 και τα Server 2008.

Τα άλλα updates, αφορούν στις εκδόσεις Office 2003 και 2007 οι οποίες θα "patch-αριστούν" σε μεγάλη έκταση, αλλά η σημαντικότερη ευπάθεια που διορθώνουν, είναι ένα σοβαρό bug στο Outlook.

Η διαδικασία της ενημέρωσης θα γίνει από την αυτοματοποιημένη υπηρεσία των Windows. Μην παραλείψετε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις μόλις είναι διαθέσιμες, ή αν δεν έχετε αυτόματη ρύθμιση στην εγκατάσταση, αναζητήστε τις.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

[via]