|

[How To] Γίνε Beta Tester Android εφαρμογών και κέρδισε χρήματα



Προβληματίστηκα αρκετά αν θα έπρεπε ή όχι να ανεβάσω αυτό το άρθρο καθώς δεν συνάδει 100% με την θεματολογία του Minotavr's blog και κατ' επέκταση του OSArena.

Δυστυχώς όμως σε μια Ελλάδα που παραπαίει οικονομικά, η εξεύρεση της όποιας λύσης που θα αποφέρει, στον καθένα μας, έστω και λίγα ευρώ την ήμερα αν μη τι άλλο κρίνεται επιτακτική.

Έτσι λοιπόν σήμερα θα δούμε μια μέθοδο εύκολου κέρδους, που έχει κάνει την εμφάνισή της τελευταία στο διαδίκτυο με ευρεία αποδοχή στο εξωτερικό.
Τεχνικά γίνεστε Beta Tester Android εφαρμογών όπου δοκιμάζοντας την κάθε
προτεινόμενη εφαρμογή (για τουλάχιστον 2 λεπτά) πληρώνεστε ανάλογα.

Απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν για part time εργασία μέσω internet, εξασφαλίζοντας συστηματικά ένα έξτρα μηνιαίο εισόδημα των 50~100 € ανάλογα πάντα με το πόσο θα το “κυνηγήσει” κανείς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο που να τρέχει Android (κάνει αντίστοιχα και σε iOS συσκευές) ανεξάρτητου έκδοσης λειτουργικού, τιμής ή παλαιότητας.

Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικιακές ομάδες και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, απαιτείται υπομονή επιμονή και συστηματική διαχείριση του χρόνου σας.

Πέραν της λογικής των πόντων και των όποιον οικονομικών απολαβών μπορείτε αν μια εφαρμογή σας αρέσει να την κρατήσετε με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η πληρωμή γίνεται άμεσα είτε μέσω PayPal είτε υπό την μορφή Amazon gift card, για το πως θα πληρωθείτε είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και άπτεται σε εσάς.

How To: Γίνε Beta Tester Android εφαρμογών και κέρδισε χρήματα:

 



1. Από τo Android smartphone σας και μόνο από αυτό επισκεφθείτε τη σελίδα http://featurepoints.com/

2.  Πατάτε Download from Google Play  και κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή.

3.  Ανοίγεται την εφαρμογή και όταν σας ζητηθεί ο κωδικός referral πληκτρολογήστε YCY4UM έτσι ώστε να αποκτήσετε δωρεάν τους πρώτους 50 πόντους σας.

4.  Πηγαίνετε κάτω δεξιά στο κουμπί earn more και στείλτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αν έχετε) τον προσωπικό σας πλέον referral κωδικό σας αποκτώντας έτσι ακόμα περισσότερους πόντους.

5.  Αυτό ήταν, από εδώ και πέρα κερδίζετε πόντους και χρήματα από τις όποιες εφαρμογές κατεβάσετε και δοκιμάσετε μέσω του featurepoints .

6.  Για να εξαργυρώσετε τους πόντους αρκεί να πατήσετε στο κουμπί Rewards επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής ανάλογα των πόντων που έχετε μαζέψει.

Εν κατακλείδι


Όσες πιο πολλές εφαρμογές δοκιμάσετε τόσο πιο πολλούς πόντους και κατ’ επέκταση χρήματα θα κερδίσετε , επίσης όσοι πιο πολλοί φίλοι σας χρησιμοποιήσουν τον κωδικό σας τόσα πιο πολλά κέρδη αποκομίζετε καθώς ένα ποσοστό από τα κέρδη τους πιστώνεται σε εσάς.

Όπως και να έχει δοκιμάστε το δεν έχετε να χάσετε τίποτα ίσα ίσα μάλιστα… αν μάλιστα κάποια γατάκια καταφέρουν να σηκώσουν την εφαρμογή στο pc τους μέσω Android emulator τότε μιλάμε για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα το μόνο που σας ζητάμε είναι να μοιραστείτε μαζί μας το know how έτσι ώστε να βοηθηθεί έτσι όλη η κοινότητα..

Καλό κατευόδιο …