|

Oι Αnonymous, η Επανάσταση, η ΕΡΤ και το ραντεβού!


 [IMG]
Τα τελευταία δυο χρόνια όλοι τσιμπήσαμε με το θέμα των Anonymous.
Τελικά η όλη κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα φιάσκο και ένα ακόμα φακέλωμα ανθρώπων και την ευκαιρία διάφορων κομπλεξικών να δείξουν την γαμοσύνη τους.
Οι Anonymous, οι μάλλον οι αληθινοί χακτιβιστές βρίσκονται και κινούνται σε σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου και σίγουρα δεν γνωστοποιούν τις προθέσεις τους.
Η όλη ιστορία με τους Ανωνυμους, άρχισε πριν περίπου δυο χρόνια και από τότε έχει γίνει κάτι τρέντυ και μόδα.
Οι... επαναστατικές πράξεις είναι τα διάφορα βίντεο που ανά καιρούς ανεβάζουνε (δείτε ένα και ένα ακόμα) και... επαναστατικές προκηρύξεις στις Facebbok fan page τους (ένα δείγμα). Μετά πήγαν για σουβλάκια...
Όποιος πιστεύει πως οι Anonymous έχουν fan page στο Facebook και αλλού, είτε είναι απλά ηλίθιος η έχει την απόλυτη άγνοια (και το δεύτερο δικαιολογείται).

Και πριν περάσουμε στην είδηση (sorry, ανέκδοτο), να δούμε έναν ψαρωτικό χακτιβιστή επαναστάτη, σούπερ-ντούπερ γκόμενο EΛ-ληνα Anonymous, με την τελευταία λέξη της street fashiοn, με φόντο την Candy και ένα υπέροχο ζευγάρι κόκκινα παπούτσια:




Ψαρώσατε ε? Είμαι βέβαιος πως και οι παγκόσμιες κυβερνήσεις και καπιταλισμός, έχουν κλάσει μέντες.
[το ξέρετε πως πέρυσι (2012) είχαν χακέψει την Facebbok page των μαμιστερών ΕΛ-ληνων Χαζόνυμους; :D]

Τα βλαμμένα λοιπόν, έβγαλαν ακόμα ένα βίντεο όπου μας λένε τα εξής φοβερά (με αφορμή, το κλείσιμο της ΕΡΤ):

Για τον..... καβάλα είσαστε, μα τέλος πάντων...

Να δούμε τώρα και το... επαναστατικό βίντεο. Δεν μπαίνω στον κόπο να το σχολιάσω, σε νοήμονες ανθρώπους απευθύνεται αυτό το ποστ, αλώστε:


Κλείνοντας, να θυμίσουμε μια προειδοποίηση που είχαμε κάνει πιο παλιά και όσοι είσαστε follοwres των βλαμμένων στο Facebook, σας συνιστώ είτε να κάνετε unfollow, είτε να αποφεύγετε τα likes και σχόλια στα... συνταρακτικά status τους:


[via]