|

Nova: Mετάβαση σε MPEG-4 & τέλος στις "ανύπαντρες κάρτες"

 http://1.bp.blogspot.com/_QpG6_UNb_5g/Su8AZDUjLRI/AAAAAAAADAE/NOUiIHISSM0/s320/novaHD.jpg
Πολύ συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αντικατάσταση δεκτών στην οποία προχωράει η Nova αλλά και την επικείμενη μετάβαση των αναμεταδοτών της σε MPEG-4 .

Το περιοδικό Digital TV info επικοινώνησε με στελέχη της πλατφόρμας οι οποίοι μας δήλωσαν τα παρακάτω :

“ Δεν υπάρχει κάποια ανακοινώσιμη καταληκτική ημερομηνία, η διαδικασία προχωράει όπως έχουμε προγραμματίσει και όταν αλλαχτούν οι δέκτες των συνδρομητών μας θα πάμε στο επόμενο βήμα. Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι αυτή τη στιγμή οι συνδρομητές μας έχουν τη δυνατότητα να πάρουν χωρίς επιβάρυνση νέους δέκτες. 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία του Nova Triple play, το οποίο προσφέρει στον καταναλωτή με ελάχιστα χρήματα παραπάνω από αυτά που έδινε μέχρι σήμερα, ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο, τηλεφωνία, και internet”.

Σε νέωτερη ενήμερωση πληροφορηθήκαμε ότι έχουν αρχίσει να αποστέλλονται επιστολές στους συνδρομητές που λένε ότι μέχρι τις 30/6 θα πρέπει να έχουν αντικασταθεί όλοι οι δέκτες, διαφορετικά δεν θα μπορούν να βλέπουν τα συνδρομητικά κανάλια.

(Αναρτήθηκε στις 04/06/2013)

Όπως αντιλαμβάνεστε το τέλος των ελεύθερων καρτών είναι ορατό όσο ποτέ ... τι θα γίνει όμως με όλους αυτούς τους παλιούς συνδρομητές που έχουν αγοράσει εταιρικό δέκτη HD ο οποίος και μπορεί να υποστηρίξει MPEG-4 κανείς δεν γνωρίζει!

Μήπως πρέπει κάποιος υπεύθυνος, να βγει και να ενημερώσει τους τόσα χρόνια πιστούς τους πελάτες ... σχετικά ?

Όχι τίποτα άλλο αλλά για να παύσει επιτέλους η όλη σχετική παραφιλολογία και να  ξέρουν και αυτοί τι θα κάνουν?

[via]