|

Επιλέγοντας τη καλυτέρη Android Μουσική Εφαρμογή

Web
Η μουσική καθώς και οι εφαρμογές που την υποστηρίζουν είναι ένας από τους λόγους που όλο και περισσότεροι επιλέγουν ένα smartphone, με αυτή την λογική σήμερα θα δούμε κάποιες από τις κορυφαίες μουσικές εφαρμογές για την Android συσκευή σας .

PowerAMP


poweramp.jpg
Το PowerAMP είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μουσικές εφαρμογές που θα βρείτε καθώς έχει ένα πλήθος χαρακτηριστικών και θεμάτων που την κάνουν από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίζει του ανταγωνισμού. Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που να συμπεριφέρεται ως desktop music player τότε το PowerAMP αποτελεί μονόδρομο για εσάς.
Ένα από τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που PowerAMP είναι το κομμάτι της επεξεργασίας του ήχου. Υποστηρίζει σχεδόν οποιοδήποτε format μουσικής, ενώ προσφέρει επίσης έναν δεκάρι γραφικό ισοσταθμιστή (equalizer), καθώς και ξεχωριστές ρυθμίσεις για μπάσα, πρίμα, gain correction αλλά και βασικά εργαλεία μίξης.
Εκτός από την εξαιρετική επεξεργασία ήχου το PowerAMP μπορεί επίσης να κατεβάσει εξώφυλλα αλλά και στίχους τραγουδιών, υποστηρίζοντας επεξεργασία ετικετών (tag) των τραγουδιών σας. Όπως αντιλαμβάνεστε η συγκεκριμένη έκδοση δεν μπορεί να είναι δωρεάν και κοστίζει 3,09€ αλλά μπορείτε να την δοκιμάσετε για 15 ημέρες δωρεάν για να δείτε αν σας κάνει.
QR Code generator
QR Code generator

Winamp


Winamp-for-Android-Updated-Now-Allows-Wireless-Sync-with-Macs
Το Winamp είναι ένα πολύ δημοφιλές και πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα μουσικής αναπαραγωγής και μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν. Διαθέτει ένα από τα γνωστότερα GUI για την αναπαραγωγή των αρχείων της μουσικής σας, υποστηρίζει ασύρματο συγχρονισμό, υποστήριξη για το iTunes, και widget οθόνης κλειδώματος.
Εάν η δωρεάν έκδοση δεν είναι αρκετή για εσάς, το Winamp προσφέρει μερικά in-app purchase που το κάνουν ακόμα καλύτερο όπως πχ η προσθήκη υποστήριξης στίχων με αυτόματο συγχρονισμό και auto-scroll κατά το διάστημα που ακούτε μουσική σας στο Android σας. Επίσης μέσω ενός δεύτερου in-app purchase μπορείτε να κατεβάσετε εξώφυλλα των άλμπουμ σας καθώς και ενημερωμένες ετικέτες για τα αρχεία σας. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε το Winamp pro, όπου με 3,84€ σας δίνει δυνατότητα να έχετε γραφικό ισοσταθμιστή και υποστήριξη αρχείων FLAC.
Όπως αντιλαμβάνεστε η επιλογή του Winamp μόνο δωρεάν δεν είναι καθώς αν θέλετε να το κάνετε ισάξιο με το PowerΑΜP θα πρέπει να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα μέσω των in-app και της pro έκδοσης εκτός φυσικά και επιλέξετε να μείνετε στην δωρεάν έκδοση όπου έχει έτσι και αλλιώς ένα από τα πιο αξιόπιστα player.

QR Code generator
QR Code generator

MixZing


mixzing
Αν ψάχνετε για μια πιο απλή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής, που να μην στερείτε όμως χαρακτηριστικών τότε το MixZing μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η απλότητά του, το καθαρό και ελκυστικό interface του καθώς και το γεγονός ότι αυτό διατίθεται δωρεάν το κάνουν ως κύρια επιλογή αυτών που θέλουν να αποκτήσουν μια εφαρμογή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες επί πληρωμή. Υποστηρίζει πλήρως το κατέβασμα εξώφυλλων για τα άλμπουμ σας, διαθέτει έναν πολύ όμορφο και ισχυρό επεξεργαστή ετικετών καθώς και γραφικό ισοσταθμιστή για τη μουσική σας.
Αυτό όμως που κάνει το MixZing πραγματικά να ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη playlist. Ο μοναδικός mood Player της εφαρμογής επιλέγει τη μουσική που έχετε αποθηκευμένη στην συσκευή σας ανιχνεύοντας την "διάθεση" του κάθε τραγουδιού και δημιουργώντας λίστες αναπαραγωγής βάση συγκεκριμένων συναισθημάτων. Το παραπάνω χαρακτηριστικό είναι το βασικό γνώρισμα, που κάνει MixZing να ξεχωρίζει από το πλήθος και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπολείπεται χαρακτηριστικών το κάνει νούμερο ένα επιλογή στο Play Store, όλων αυτών που θέλουν ένα αξιόπιστο και ισχυρό πρόγραμμα ήχου για την συσκευή τους.
Σημειώνεται ότι πλην της δωρεάν έκδοσης της εφαρμογής υπάρχει και μια επί πληρωμή έκδοση όπου έχουν αφαιρεθεί οι διαφημίσεις και κοστίζει 3,74€.

QR Code generator
QR Code generator

Εν Κατακλείδι


ku-medium
Σε γενικές γραμμές αυτά ήταν κάποια μόνο από τα πολλά διαθέσιμα προγράμματα μουσικής αναπαραγωγής του Play Store, που διακρίνονται για την σταθερότητά τους τις υψηλές βαθμολογίες τους αλλά και φημίζονται για τους εύκολους τρόπους διαχείρισης μουσικών αρχείων με υποστήριξη widget .
Όπως και να έχει αν κάποιο που έχετε και είστε απόλυτα ικανοποιημένοι μας έχει ξεφύγει μην διστάσετε να μας το γράψετε...