|

Download: New Google Play 4.0.25






Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Google μια νέα έκδοση του Google Play για Android είναι έτοιμη προς κυκλοφορία με πλήρως ανασχεδιασμένο, απλούστερο, καθαρότερο και ταχύτερο interface. Ο λόγος για το νέο Google Play 4.0.25, το οποίο και πρώτοι μπορείτε να κατεβάσετε μέσα από αυτές τις γραμμές...


Τι νέο έχει το Google Play 4.0.25


screenshot(5)

Το νέο Google Play πραγματικά δείχνει πολύ καλύτερο σε σχέση με το προκάτοχό του 3.10.14, ειδικά αν διαθέτετε ταμπλέτα. Είναι δομημένο κατά ομάδες παρόμοιου περιεχόμενου, με την διαφορά ότι απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς καθώς οι εφαρμογές ξεχωρίζουν πλέον μεταξύ τους.

Βελτιώσεις δέχτηκε στο κομμάτι που αφορά τις in-app αγορές όπου δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε εκτός της τρέχουσας οθόνης για την συνέχιση των αγορών σας.

Τέλος πολύ χρήσιμη θα σας φανεί η εμφάνιση των εφαρμογών σας σε λίστα όπου μπορείτε να τις δείτε και να της εγκαταστήσετε πολύ εύκολα αρκεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του μενού στην πάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής και στη συνέχεια, πατήσετε το κουμπί Εγκατάστασης.

Λήψη


Screenshot from 2013-04-15 13:50:44
Προσοχή: Προς το παρών η συγκεκριμένη έκδοση δόθηκε στις ΗΠΑ, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την χώρα μας όσο αφορά το διαφημιστικό περιεχόμενο. 

Το APK, που διέρρευσε στο διαδίκτυο μέσω της αποστολής του στο Αndroid Police και θα κατεβάσετε παρακάτω, φέρει την ψηφιακή υπογραφή της Google όπου η κρυπτογράφηση αυτής εγγυάται ότι το αρχείο είναι ασφαλές προς εγκατάσταση και δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Το μόνο που χρειάζεται για να το εγκαταστήσετε είναι να διαθέτετε συσκευή που τρέχει Android 2.2 (Froyo) και άνω.


Έτσι λοιπόν αντί να περιμένετε την Google για να προωθήσει αυτό το στοιχείο  λήψης στις συσκευές σας, μπορείτε να το κατεβάσετε και να τo εγκαταστήσετε άφοβα, όπως οποιοδήποτε άλλο APK, απολαμβάνοντας έτσι τη νέα εμπειρία του Google Play.

Download: com.android.vending-4.0.25.apk 5,89 MB (6.183.354 bytes)
 

Download: MIRROR