|

Google: Best Android Apps for 2012



Η Google, ακολουθώντας κατά πόδας την τακτική της Apple, παρουσίασε τις εφαρμογές για Android που η ίδια θεωρεί πως ήταν οι κορυφαίες για την χρονιά που μας πέρασε.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές για το 2012:
EvernoteΤο Evernote μετατρέπει την Android συσκευή σας σε μια «προέκταση» του μυαλού σας βοηθώντας σας να θυμάστε τα πάντα. Ιδέες, σημειώσεις, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να προσθέσετε ούτως ώστε να μην χάνετε τίποτα. 
ZapposΈνα αρκετά γνωστό online κατάστημα υποδημάτων (Zappos.com) πλέον αποκτά mobile μορφή για να μπορεί κανείς να κάνει τις δικές του παραγγελίες ακόμη και μέσου του αγαπημένου του smartphone.
PinterestΤο Pinterest, το νέο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, διαθέτει πλέον επίσημη εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Οι βασικές επιλογές που δίνει είναι περιήγηση σε πρόσφατες φωτογραφίες, ανέβασμα εικόνων, προβολή προφίλ, εμφάνιση δημοφιλέστερων φωτογραφιών, like και σχολιασμός σε εικόνες. 
Grimm’s Snow WhiteΜια προσπάθεια για την ελεύθερη διασκευή του μύθου της Χιονάτης και η δυνατότητα να εισέλθει κανείς με μοναδικό τρόπο, μέσω της mobile συσκευής του, στον κόσμο των παραμυθιών. 
ExpediaΜια πολύ καλοσχεδιασμένη εφαρμογή και παράλληλα ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε και να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.
Pixlr ExpressΜια σχετικά νέα εφαρμογή για επεξεργασία εικόνας, που παρέχει την κατάλληλη εργαλειοθήκη για διόρθωση φωτογραφιών μέσου tablet ή smartphone. 
Στην λίστα βρίσκουμε και τα Ancestry, Fancy, Seriesguide show manager και TED.
Επειδή όμως τα παιχνίδια είναι χωρίς αμφιβολία μια κατηγορία εφαρμογών που αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη στους προγραμματιστές που τα επιμελούνται αλλά υπάρχει και μεγαλύτερη απήχηση στο ευρύ κοινό, η Google φρόντισε να δημοσιεύσει και μια λίστα με τα αγαπημένα και κορυφαία παιχνίδια για συσκευές Android.

Με τον τίτλο «We Love Games: Τα καλύτερα παιχνίδια του 2012», η Google διαχωρίζει τους τίτλους παιχνιδιών σε κατηγορίες δράσης, αγώνων, αθλημάτων και κάνει τον δικό της απολογισμό.

Η λίστα περιλαμβάνει 12 τίτλους παιχνιδιών, τα οποία και είναι:
Bard’s Tale
Nun Attack
Granny Smith
Zookeeper Battle
Devil’s Attorney
Strikefleet Omega
Funky Smugglers
Shadowgun: Deadzone
Need for Speed: Most Wanted
Hamlet
Subway Surfers
Naught
Σημειώνεται ότι στις λίστες συγκαταλέγονται εφαρμογές και παιχνίδια επί πληρωμή αλλά και δωρεάν χωρίς σειρά ταξινόμησης.

[via]