|

Amazon: To Best Seller Laptop του έχει ChromeOS



Φαίνεται όλο και πιο συχνά ότι εκεί στην Samsung έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας, καθώς δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους όντος leaders της αγοράς των Android smartphones, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι και στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών, με την εταιρία να έρχεται πρώτη και καλύτερη σε πωλήσεις φορητών στο Amazon.
Το πιο ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι το best-seller laptop της Samsung δεν τρέχει Windows αλλά Linux και συγκεκριμένα το ChromeOS της Google .
Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσφατη λίστα του Amazon με τα best sellers σε φορητούς υπολογιστές , το Cromebook της Samsung είναι το # 1 σε πωλήσεις, κερδίζοντας φορητούς που λειτουργούν με Windows 8  αλλά και του πολυδιαφημιζόμενου Macbook της Apple.
To Samsung Chromebook είναι παρόμοιο με ένα ultrabook τόσο λόγω του βάρους του όσο και λόγω της χωρητικότητα της μπαταρίας του. Ζυγίζει μόλις 2,4 pounds (1.08862169 γραμμάρια)  και η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για πάνω από 6 ώρες. Τρέχει το ChromeOS της Google και σε σύγκριση με τα ultrabooks και τους άλλους φορητούς υπολογιστές της best-seller λίστας του Amazon, είναι κατά πολύ φθηνότερο (249$).
Είναι λογικό λοιπόν με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Samsung Chromebook να είναι ελκυστικό για όλους εκείνους που ξοδεύουν πολύ χρόνο εργασίας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούν web based εφαρμογές, επιζητούν ποιοτική κατασκευή και δεν θέλουν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία.
Όσοι ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, σε αυτή την τιμή (INFO), βιαστείτε γιατί τα αποθέματα έχουν αρχίζει να εξαντλούνται.