|

Νέα Μέλη στο Linux Foundation


To Linux Foundation έκανε αρκετές ανακοινώσεις σχετικά με τα μέλη του κατά το Σαββατοκύριακο, καλωσορίζοντας τα νέα μέλη του Cloudsoft, Cloudscaling, CloudSigma και DreamHost κατά τη διάρκεια του συνεδρίου LinuxCon Europe, στη Βαρκελώνη.

Εκτός από τα νέα μέλη του Linux Foundation, τα ήδη μέλη HP και Citrix ανέβασαν τα επίπεδα συμμετοχής τους στο Ίδρυμα, με την Citrix να γίνεται Gold Member από Silver και την ΗΡ να γίνεται Platinum από Gold.

H "συνδρομή" για να γίνει κάποιος Gold Member είναι $100.000 για κάθε χρόνο, ενώ η Platinum κοστίζει $500.000. Και σύμφωνα με το Linux Foundation, η αναβάθμιση της HP στο επίπεδο Platinum της δίνει μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος, έχοντας έτσι ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα του.

"Το Linux είναι ένα πολύ σημαντικό "όπλο" για όλες τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Με την Platinum συνδρομή μας στο Linux Foundation, θα έχουμε μεγάλο εύρος τρόπων μεγιστοποίησης της επένδυσής μας στην ανάπτυξη του Linux και συναφών προϊόντων που θα δώσουν ώθηση στην εταιρεία μας αλλά και γενικά στην ανάπτυξη του χώρου", είπε η Eileen Evans, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής γενική σύμβουλος για το Cloud Computing και Open Source της HP.


[via]