|

Apple: Επιδότηση 345$ για αγορά iPhone 5



Εάν οι αναφορές είναι αληθείς, η Apple επρόκειτο να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου και πολύ-αναμενόμενου iPhone 5 μέσα στις επόμενες μέρες. Επειδή όμως οι κάτοχοι του iPhone 4s μπορεί να σκέφτονται το κόστος για την αγορά της νέας συσκευής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, η Apple προσφέρουν σε αυτούς μέχρι και 345$/300£ για τη συσκευή τους, αναλόγως βέβαια της κατάστασης που βρίσκεται.

Μέσω του προγράμματος Apple - Recycling Program δίδεται η δυνατότητα επιλογής του μοντέλου, του χρώματος και της κατάστασης του iPhone 4s όπως και άλλων συσκευών της Αpple. Στο τέλος ο οnline oδηγός θα προσφέρει μια εκτιμώμενη τιμή για τη συσκευή. Εάν ο καταναλωτής συμφωνεί με την τιμή και μπορεί να στείλει και το καλώδιο μαζί, τότε η Apple θα αποστείλει πίσω μια δωροεπιταγή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για νέες αγορές μέσω του online καταστήματός της.

Προφανώς το επιδοτούμενο ποσό μέσω αυτού του προγράμματος απόσυρσης της Apple, εξαρτάται από την κατάσταση της συσκευής και κατά πόσο φέρει γρατσουνιές, φθορές ή έχει υποστεί βλάβες από νερό. Η Apple δηλώνει πως το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης θα αποφασίζει για την ακριβή αξία της κάθε συσκευής όταν αυτή θα παραλειφθεί, συνεπώς εάν υπάρχουν ψευδείς δηλώσεις στην online φόρμα τότε το ποσό που θα δοθεί ως δωροεπιταγή δεν θα είναι το ίδιο με το εκτιμώμενο ποσό που εμφάνισε ο online οδηγός.

Αξίζει να αναφερθεί πως πέρυσι η Apple προσέφερε για το iPhone 4 με μνήμη 16GB 200$, μετά την ανακοίνωση του iPhone 4s.

Σύμφωνα με αναφορές το νέο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και να κυκλοφορήσει τελικά στις 21 του ιδίου μήνα.


[via]