|

Crack Thomson Speedtouch WEP/WPA Default Keys



Παρακάτω θα δούμε πως μπορούμε να βρούμε ποιο είναι το wep/wpa key του Thomson Speedtouch Router όταν αυτό εκπέμπει το SSID με τα Default Security Settings του.



Αν ανατρέξουμε λίγα χρόνια πιο πίσω θα δούμε ότι αυτό το Hack με την ονομασία speedtouchkey ανακαλύφθηκε από τον Kevin Devine όπου και πρωτοεκδόθηκε σε CMD Mode και έπαιζε με speedtouch routers παραγωγής μέχρι και έτους 2008.

Από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και νέα executable files που παίζουν και μέχρι το έτος 2010 έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ένα από αυτά να είναι και το Thomson Default Key Generator που σας έχω στο σημερινό post και το οποίο έχει δοκιμασθεί με επιτυχία σε Windows Vista & Windows 7.

Οδηγίες Χρήσης για να βρούμε τον Default Κωδικό του Thomson Speedtouch:
* Κατεβάζουμε και Αποσυμπιέζουμε το Thomson Default Key Generator.rar

* Το ανοίγουμε και στο πεδίο YEAR βάζουμε την χρονολογία του router πχ 08 αν δεν την ξέρουμε δοκιμάζουμε με όλες τις πιθανές χρονολογίες ΠΑΝΤΑ με τα 2 τελευταία ψηφία.

* Στο πεδίο SSID βάζουμε ότι βλέπουμε στην αναζήτηση των ασύρματων δικτύων μας δηλαδή αν έχουμε Τhomson188DBB αντιγράφουμε τα τελευταία έξι ψηφία πριν το Thomson αρα στο παράδειγμά μας το 188DBB θα είναι το SSID του router μας.

* Πατάμε πάνω στο Get Key και περιμένουμε γύρω στο πεντάλεπτο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

* Αν το key που θα πάρουμε δεν κάνει δοκιμάζουμε με μια άλλη χρονολογία, αν δεν δουλέψει κανένα key από τις χρονολογίες που επιλέξαμε τότε σημαίνει ότι αυτό έχει αλλαχθεί και δεν είναι το default key.
Μετά τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε όλοι σας ότι είναι επιβεβλημένη η αλλαγή των Default keys των router μας !!

enjoy!

Download:
Thomson Default Key Generator