|

Review: Samsung UE46B7000 Settings


Ότι και να γράψω για την Full HD Samsung UE46B7000 στα 100 mhz είναι λίγο... με πάχος μόλις 29,9 χιλιοστά η νέα σειρά LCD με LED τηλεοράσεων B7000 της Samsung σε κατακτά αμέσως.

H σειρά B7000 εκτός από λεπτό της πάχος έχει τέσσερις εισόδους HDMI, με τεχνολογία εξομάλυνσης της κίνησης για σήματα 24p, πλούσια χρωματική γκάμα και πλατφόρμα Media@TV που φέρνει το internet στην οθόνη σας.

Τα πάνελ των τηλεοράσεων είναι κατηγορίας Ultra Clear και ο ήχος έχει ισχύ 2x10W.

Παρόλα αυτά οι by default εργοστασιακές ρυθμίσεις της εικόνας δεν είναι ότι καλύτερο και θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω μαζί της για να την φέρετε στα μέτρα σας. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα settings για την συγκεκριμένη σειρά, ισως επειδή είναι ακόμα νέα στην αγορά, ψάχνοντας όμως κατέληξα στις ρυθμίσεις που δίνονται από το hdtvtest.co.uk για την Samsung UE40B7020 και όπου αν μη τι άλλο απογείωσαν την ποιότητα θέασης.



Εξοπλισμένη σαν αστακός φέρει δέκτη DVB-Τ MPEG4 για την θέαση των νέων ψηφιακών μεταδόσεων των ιδιωτικών καναλιών και υποστηρίζει δικτυακά το σύστημα Internet@TV όπου με widgets φέρνει την οθόνη μας ιντερνετικές υπηρεσίες όπως είναι το YouTube ή το Weather Channel, ενώ από τις δύο υποδοχές USB 2.0 που φέρουν τα τρία αυτά μοντέλα μπορούμε να παίζουμε αρχεία HD, μουσική και φωτογραφίες.

Κατά τα άλλα η Samsung UE46B7000 είναι συμβατή κατά το DLNA πρότυπο το οποίο μας επιτρέπει να φορτώνουμε και να παίζουμε φωτογραφίες, βίντεο HD και μουσική από το PC μας, με δυνατότητα ακόμα και ασύρματης δικτύωσης εάν αγοράσουμε το wirelles dongle της Samsung το οποίο δεν διατίθεται στην έτσι και αλλιώς πλούσια συσκευασία όπου θα συναντήσουμε μέχρι και usb stick με e-manual.

Όπως και να έχει η Samsung UE46B7000 με κόστος γύρω στα 2000 €, παρότι ακριβή είναι μια τίμια αγορά, με πλούσιο εξοπλισμό που δεν θα αφήσει παραπονεμένο σε καμία περίπτωση τον απαιτητικό χρήστη.