|

-=MinOtaVr'S ManiFestO=-


Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου ότι γνωστός lammer ασχολήθηκε για ακόμη μια φορά με το MinOtaVrs Blog βγάζοντας για ακόμη μια φορά, βιαστικά και λανθασμένα συμπεράσματα.

Αυτή την φορά ό λόγος της επίθεσης ήταν τα στατιστικά του blog και όπως αυτά απεικονίζονται στο Alexa.

Επειδή εμείς δεν είμαστε επαίτες των Google clicks διαφημίσεων, θα πρέπει να ξέρει ότι τα στατιστικά μας δεν τα κρύβουμε ούτε τα "πειράζουμε" και καλό είναι να μάθει (ποτέ δεν είναι αργά) ότι το Alexa ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν είναι φερέγγυο.

Επειδή , φτωχέ μου αναγνώστη, είμαι στις καλές μου παρόλο τον πυρετό, λέω να το βοηθήσουμε το παιδί (για ακόμη μια φορά) και να του πούμε ότι το καλύτερο στατιστικό εργαλείο είναι το Google Analytics.

Μάλιστα προτείνω για περισσότερα στατιστικά να μάθει να χρησιμοποιεί και την αναζήτηση μέσα στην σελίδα μου, όπου εκεί θα βρει πάρα πολλά σχετικά στατιστικά ποστ με τελευταίο αυτό του Foracamp που μάλλον ήταν και η αίτια που ασχολήθηκε με το blog...

Τέλος να πω και κάτι που έγραψα και στα comments των αν-eσορροπιών όπου και έλαβα γνώση για τα γεγονότα και είναι το Manifesto μου.

-=MinOtaVr'S ManiFestO=-

Προσωπικά το internet για έμενα δεν είναι επάγγελμα και δεν το είδα ποτέ για να βγάλω χρήματα.

Το Internet για εμένα είναι το μεράκι μου...... και η χαρά μου στο να μοιράζομαι μαζί σας αφιλοκερδώς τα λίγα ή πολλά που γνωρίζω, δεν συγκρίνεται με όσα χρήματα και αν μου τάξουν.

Δεν ξεπουλιέμαι για πενταροδεκάρες από τα clicks των διαφημίσεων και σε καμιά περίπτωση δεν θα με δείτε να κάνω κάτι τέτοιο στην δικιά μου σελίδα.

Στα @ρχιδι@ μου τα γράφω και τα alexa και όλα τα στατιστικά...

Μου αρκεί η ικανοποίηση ότι έχω 10-20 -30 καλούς φίλους και μοιράζομαι τις απόψεις μου χωρίς να με σιγοντάρει κάνεις από πίσω...

Μου αρκεί που γράφω ότι ότι έχω πυρετό.... και έχω 10 φιλαράκια να μου πουν περαστικά...

Μου αρκεί να κάνω το κέφι μου και να μην κρέμομαι από καμιάς εταιρίας τα @ρχιδι@..

Μου αρκεί να λέω την άποψή μου τίμια, ντόμπρα και αντρίκια.

Μου αρκεί ένα ευχαριστώ από τον ανώνυμο χρήστη που μόλις βοήθησα...

Μου αρκεί να βλέπω τους εχθρούς μου να ανησυχούν και να ασχολούνται μαζί μου... http://3.bp.blogspot.com/_QpG6_UNb_5g/TP-sf5kSjEI/AAAAAAAAD5M/pFQYi1SOaY0/s1600/smile.gif